Over ons

Wij zijn HBH Serviceprovider, een betrokken serviceprovider waar de relatie met de agent voorop staat! Als volmachtkantoor bieden wij al sinds 1946 advies en ondersteuning op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Vanuit die hoedanigheid hebben wij ons doorontwikkeld en gespecialiseerd in het verlenen van totaalservice met als doel agenten in de regio volledig te ontzorgen.

Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, korte lijnen en unieke maatwerkoplossingen. Wij kijken graag samen met u naar de behoefte van uw klant en van u als ondernemer en zetten onze expertise in om samen tot een passende (verzekerings-)oplossing te komen. Onze stip op de horizon is duidelijk, wij willen de meest persoonlijke serviceprovider van de regio zijn en blijven!

Maatwerk op persoonlijke basis

Verzekeren is mensenwerk. Wij willen u en uw medewerkers goed leren kennen, net als uw bedrijf. Dat is essentieel voor goed zakendoen. Daarom werken we niet met een telefonische wachtrij, terugbelverzoeken of stapels werk. U krijgt uw eigen directe nummer bij ons. We zien dus dat u belt en gaan direct voor u aan de slag. Wanneer u voor een uitdaging staat, gaan wij, samen met u, met enthousiasme op zoek naar de beste oplossing voor uw klant. Wij kennen, net als u, alle dorpen, wijken, buurten, stichtingen en bedrijven in de regio dus wij weten over welke risico’s u het heeft. We zijn dichtbij om elkaar te helpen en onze deur staat altijd open!

Passende oplossing voor elk kantoor

De assurantiemarkt is continu in beweging. Wat houdt u bezig? Wat zijn uw uitdagingen? En wat zijn uw wensen en ambities voor de toekomst? Geen enkele samenwerking is hetzelfde, dus per keer zijn er andere oplossingen nodig. Wij delen graag onze kennis en denken met u mee over verzekerings-en ondernemersuitdagingen. 

Zekerheid voor de lange termijn

Onze focus ligt op het opbouwen van een duurzame relatie voor de langere tijd. Door een sterke band op te bouwen met elkaar creëren we zekerheid. Wij weten dat het opbouwen van vertrouwen tijd kost en deze tijd nemen we graag.