Zakelijke verzekeringen

Of het nu gaat om brandrisico’s, personeelsrisico’s of schade aan bedrijfsvoertuigen, elk risico vraagt om uitgekiende verzekeringen en u wilt als adviseur deze risico’s zo goed mogelijk afdekken zodat uw klant met een vertrouwd gevoel verder kan gaan met ondernemen. Wij ondersteunen u hier graag bij. Met ons complete aanbod aan volmachtoplossingen zijn er altijd verschillende opties mogelijk. Onze medewerkers komen uit de regio en kennen, net als u, alle verenigingen, stichtingen en (MKB) bedrijven uit de regio. Als u met een risico bezig bent en u wilt dit bespreken, weten onze specialisten waar u het over heeft. Mocht dit niet zo zijn, dan stappen we bij elkaar in de auto en treffen we elkaar op locatie. Of u rijdt natuurlijk bij ons langs om een complex dossier met één van onze specialisten te bespreken en ter plekke tot een oplossing te komen.  Zo kunt u, ook bij complexere risico’s, uw klanten een op-maat-gemaakte offerte aanbieden.

Bedrijven Pakket

Een gebouwenverzekering van Nationale Nederlanden, een bestelautoverzekering van de Goudse en een bedrijfsschadeverzekering van Avéro Achmea, allemaal in één pakket geadministreerd. Speciaal voor u heeft HBH het Bedrijven Pakket samengesteld. Met het Bedrijven Pakket kunt u een pakket op maat samenstellen dat aansluit op de wensen en situatie van uw klant. Met alle verzekeringen op één plek profiteert uw klant van de beste prijs-kwaliteitverhouding en het gemak van één pakketpolis en één factuur.

Pakketvoordelen

De mogelijkheid om 70 zakelijke verzekeringen van 6 verschillende maatschappijen te vergelijken in één pakket.

Eén factuur voor alle verzekeringen

Alle verzekeringen in één pakket

Eén pakketpolis

Vraag direct een zakelijke offerte aan

Benieuwd welke verzekeringsoplossingen wij voor uw bedrijfsmatige klanten kunnen bieden? Wij maken het u gemakkelijk. Door het HBH offerteformulier kunt u direct in enkele minuten een offerte opvragen. Onze datakwaliteit behoort volgens verzekeraars tot de top van Nederland. Dit heeft voor u als meerwaarde dat wij nagenoeg op dagverwerking draaien. Wilt u liever telefonisch of per mail een offerte ontvangen? Geen probleem. U krijgt uw directe nummer bij ons. Dus geen wachtrijen of terugbelverzoeken, onze medewerkers zien dat u belt en gaan direct voor u aan de slag! 

Provinciaal

Lukt het niet om een risico in de volmacht af te dekken? Dan bieden wij u de mogelijkheid om deze polis provinciaal onder te brengen. HBH Serviceprovider heeft een ruime keuze aan provinciale agentschappen waardoor er voor elk risico een passende oplossing beschikbaar is.

Schade

Schade is nooit prettig. Maar als adviseur is schade een belangrijk moment om het verschil te kunnen maken voor uw klanten. Via onze digitale schadeformulieren kunnen uw bedrijfsmatige klanten direct een schade melden.

Heeft u vragen over de schadeformulieren? Neem contact op via 023 760 2555 of via schade@hbhserviceprovider.nl, onze medewerkers staan voor u klaar!