Schade

Uw klant heeft schade

Schades zijn nooit prettig. Maar bij schade komt het erop aan. Het liefst wilt u de schade zo snel mogelijk afwikkelen voor uw klant. Dat begrijpen wij! Onze schadespecialisten komen snel in actie, zorgen voor een snelle en goede afhandeling van schades en staan u graag persoonlijk te woord bij vragen. Wij zijn namelijk bevoegd om namens een groot aantal verzekeraars volmacht-schades zelf af te handelen. Dit is dus sneller en efficiĆ«nter voor u en voor uw klant. Een compleet schadedossier is nodig voor een correcte en snelle schadeafhandeling. Zo kunnen we u snel en goed ontzorgen tijdens het afhandelen van schades. 

Moet een schade toch worden overgedragen aan de maatschappij? Dan managen onze schadespecialisten proactief de schade zodat zij u tijdig kunnen voorzien van duidelijke informatie zodat u uw klant goed kunt informeren.

TIP

Wilt u helemaal geen omkijken meer naar uw schades? Onze schadespecialisten nemen de schadebehandeling van u over. U heeft dan op kantoor alle ruimte om u te focussen op de relatie met uw klant. Meer weten? Bekijk onze module schade.