Werken bij HBH Serviceprovider

Persoonlijke aandacht & groei

Wij zijn HBH Serviceprovider, een betrokken serviceprovider in hartje Haarlem. Het belangrijkste van ons werk? Agenten op een hele fijne, vertrouwde manier helpen.

Dagelijks ondersteunen wij onze agenten in de bedrijfsvoering – met de grootst mogelijke zorg en aandacht die zij verdienen. Onze stip op de horizon is duidelijk, wij willen de meest persoonlijke serviceprovider van de regio zijn en blijven! En daar kunnen wij jouw talent goed bij gebruiken! Heb je zin om met ons mee te groeien? Lees dan snel verder en kom met ons in contact!

 

Onze vacatures

Binnendienstmedewerker Service Providing

  • 24-40 uur
  • Haarlem

Werken bij HBH Serviceprovider

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Fijne werkomgeving

Goed salaris

Interne betrokkenheid

26 vakantiedagen

Dagelijks een vers verzorgde lunch

Veel leuke personeelsuitjes

Gezellige vrijdagmiddagborrels

Wil je meer weten over werken bij HBH Serviceprovider?

Wij begrijpen dat van baan switchen een grote stap voor jou is. Je wilt zeker weten dat zowel het bedrijf als de functie bij jou past. Wil je meer weten over ons bedrijf of over onze openstaande vacatures? Roos vertelt je er graag meer over. Je kunt Roos telefonisch bereiken via 023-7602555 of je kunt een e-mail sturen via onderstaande e-mail button. 

Open kennismaking

Interesse om bij ons te komen werken, maar hebben wij momenteel geen vacature die jou aanspreekt? En ben jij ervan overtuigd dat we jou als collega goed kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op. We staan altijd open voor een kop koffie om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.