Particuliere verzekeringen

U wilt de risico’s van uw klant zo goed mogelijk afdekken. Daar ondersteunen wij u graag bij. Met ons complete aanbod aan volmachtoplossingen zijn er altijd verschillende opties mogelijk. U profiteert van het gemak van alle verzekeringen op één centrale plek. Een bijkomend voordeel voor u is dat wij zelf polissen kunnen accepteren en schades behandelen. Heeft u vragen? Dan staan onze specialisten u graag persoonlijk te woord! Alle communicatie van onze zijde gaat naar uw kantoor, alles voorzien van uw eigen logo. Zo hoeft u zelf niets meer aan te passen en heeft u alle tijd voor uw klanten! 

Privé Pakket

Een reisverzekering van Nationale Nederlanden, een autoverzekering van de Goudse en een aansprakelijkheidsverzekering van Rhion, allemaal in één pakket geadministreerd. Speciaal voor u heeft HBH het particuliere Privé Pakket samengesteld. Met het particuliere Privé Pakket kunt u een pakket op maat samenstellen dat aansluit op de wensen en situatie van uw klant. Omdat de dekkingen elkaar niet overlappen, betaalt uw klant nooit teveel premie. Met alle verzekeringen op één plek profiteert uw klant van ruime pakketkortingen, het gemak van één pakketpolis en één factuur.

Pakketvoordelen

Alle verzekeringen in één pakket

Ruime pakketkorting tot 12%

Eén factuur voor alle verzekeringen

Eén pakketpolis

De mogelijkheid om 40 particuliere verzekeringen van 6 maatschappijen te vergelijken in één pakket

Vraag direct een particuliere offerte aan

Benieuwd welke volmachtoplossingen wij voor uw particuliere klanten kunnen bieden? Wij maken het u gemakkelijk. Door het HBH offerteformulier kunt u direct binnen enkele minuten een offerte opvragen. Wij behandelen uw offerte-aanvraag binnen één werkdag! Heeft u met spoed een offerte nodig? Geen probleem, neem contact met ons op via uw persoonlijke HBH telefoonnummer. Onze medewerkers zien dat u belt en gaan direct voor u aan de slag!  

Provinciaal

Lukt het niet om een risico in de volmacht af te dekken? Dan bieden wij u de mogelijkheid om deze polis provinciaal onder te brengen. HBH Serviceprovider heeft een ruime keuze aan provinciale agentschappen waardoor er voor elk risico een passende oplossing beschikbaar is.

Schade

Schade is nooit prettig. Maar als adviseur is schade een belangrijk moment om het verschil te kunnen maken voor uw klanten. Via onze digitale schadeformulieren kunnen uw particuliere klanten direct een schade melden.

Heeft u vragen over de schadeformulieren? Neem contact op via 023 760 2555 of via schade@hbhserviceprovider.nl, onze medewerkers staan voor u klaar!