Portefeuille verkopen?

Denkt u erover na om uw portefeuille te verkopen maar bent u hier nog niet direct aan toe? Wij bieden u oplossingen op maat.

Hoe borgt u de continuïteit van uw onderneming? Denkt u, vanuit strategisch oogpunt, bijvoorbeeld na over een verkoop van (een deel) van uw portefeuille om verder te groeien? Wilt u afscheid nemen van uw administratieve ballast en meer tijd overhouden voor klantcontact? Of bereikt u de leeftijd dat u het wat rustiger aan wilt doen en denkt u na over een verkoop van uw onderneming? De redenen zijn altijd persoonlijk en uniek en daarom bieden wij u oplossingen op maat.

U wilt samenwerken met een partij die u steunt en die de waarde van uw bedrijf inziet. Als familiebedrijf begrijpen wij als geen ander de verantwoordelijkheid die u als ondernemer heeft voor uw klanten, personeel en andere stakeholders. Wij geloven daarom niet in eenzijdige focus en kortetermijndenken. Onze focus ligt op het opbouwen van een duurzame relatie voor de lange termijn. Door een sterke band op te bouwen met elkaar creëren we zekerheid. Wij weten dat het opbouwen van vertrouwen tijd kost en deze tijd nemen we graag. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij als een sterke regionale partner en bent u verzekerd van een oplossing op maat die past bij uw manier van ondernemen.

"Een persoonlijke klik is altijd het startpunt."

Het begint met een 1-op-1 gesprek bij u of bij ons op kantoor om samen een kop koffie te drinken en kennis te maken. Wij nemen voor een mogelijke portefeuilleovername altijd ruim de tijd om elkaar beter te leren kennen om te onderzoeken in hoeverre onze bedrijven bij elkaar passen. Wij vinden het belangrijk om te weten wat uw ambities en plannen zijn. Samen bekijken we hoe we de toekomst ingaan. Pas als beide partijen een vertrouwd gevoel hebben bij een eventuele portefeuilleovername zetten wij de volgende stap in onze samenwerking.

"U bepaalt het tempo."

Indien gewenst kan HBH Serviceprovider bij aanvang van de samenwerking 10-25% van de aandelen in uw onderneming overnemen tegen een marktconforme prijs. De resterende aandelen kunt u overdragen in een voor u prettig tempo, bijvoorbeeld 5-7 jaar.

Onze uitgangspunten reflecteren wie wij zijn en vormen de rode draad in onze participaties:

Zelfstandig ondernemen met behoud van eigen identiteit

Uw lokale uitstraling en ondernemerschap blijft behouden, maar u heeft de ondersteuning van een sterke en regionale partner. Dit kan desgewenst volledig anoniem.

Groeien met een professionele partner

Wij gebruiken data-analyse om inzicht te krijgen in de operationele data zodat wij objectief kunnen meten of we onderweg zijn naar een gezamenlijk doel. Wij helpen u sturen op efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit van niet-klantgerichte activiteiten zoals HR, finance, marketing- en communicatie, overvoer volmacht, opzet commerciële acties etc.

Actieve betrokkenheid

U profiteert direct en uiterst voordelig van alle beschikbare modules en u geniet optimaal van besparingen door kosten van bijvoorbeeld verzekeringen, software en accountancy te delen.

Meer weten over deze manier van samenwerken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een eventuele portefeuilleovername? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd nieuwsgierig om collega-kantoren uit de regio te leren kennen.