Starten

Start je carrière bij HBH Serviceprovider!

HBH Serviceprovider is een betrokken verzekeringskantoor in hartje Haarlem. Het belangrijkste van ons werk? Mensen op een hele fijne, vertrouwde manier helpen met alle vraagstukken rondom hun verzekeringspakket. Of dit nou gaat om een gezin, ZZP’er, detailhandel, groothandel of het groot MKB.

Elke reis begint met een kleine stap, jouw stap is het bladeren door vacatures. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor degene die hun carriere beginnen om bij ons aan de slag te gaan, bijvoorbeeld via een stage, afstudeeropdracht, bijbaan of traineeship

Wij helpen je graag met de volgende stap in jouw carrière. Neem gerust contact met ons op!

Vliegende start

We willen graag dat iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht hun achtergrond. We denken dat de perfecte baan voor jou niet afhankelijk is van wat je hebt gestudeerd, maar van wat jou motiveert en jouw persoonlijkheid.

De financiële dienstverlening verandert voortdurend en dat heeft ook gevolgen voor verzekeringen. Wij bieden een traineeship aan waarin je kan ervaren hoe boeiend en uitdagend de verzekeringsbranche is. In twee jaar tijd leer je ons bedrijf grondig kennen en maak je kennis met alle aspecten van verzekeringen: advies, volmacht, schade, compliance en datavisualisatie. Na één jaar kies je zelf welk specialisatiegebied je verder wilt ontwikkelen. Als je het traineeship met succes afrondt, krijg je een functie bij ons bedrijf die bij jou past.

Interesse?

We zijn nieuwsgierig naar jou! Tijdens een ontmoeting willen we graag meer over jou weten en de mogelijkheden die we kunnen bieden bespreken.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of bekijk de vacature en solliciteer direct als je enthousiast bent.

Op zoek naar een stage of bijbaan?

HBH Serviceprovider biedt kansen aan mbo- en hbo-studenten die werkervaring willen opdoen bij een financiële dienstverlener. Er zijn stage- en werkervaringsplekken beschikbaar waar je volledig kunt opgaan in een team. Je krijgt veel vrijheid om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Het vraagt moed en verantwoordelijkheidsgevoel om dit te doen.

Vacatures voor stages en werkervaringsplekken zijn te vinden op onze website. Als je op zoek bent naar iets anders, kun je ook altijd een open sollicitatie sturen en samen de mogelijkheden bekijken.

Jong talent

Binnen onze organisatie geloven wij sterk in de kracht van nieuwe inzichten, ideeën en alternatieve perspectieven. Het is cruciaal dat jonge professionals hun mening kunnen uiten, zodat verschillende generaties van elkaar kunnen leren op de werkvloer. Daarom stimuleren en dagen wij onze jonge professionals uit om hun ideeën te delen met collega’s en management, zowel wanneer het gevraagd wordt als wanneer dit niet gevraagd wordt. Wij blijven onze jonge professionals stimuleren om hun stem te laten horen en zo innovatie te stimuleren binnen onze organisatie en daarbuiten.