Module Data Analyse

U beschikt over veel belangrijke data. Data waar u veel mee kunt. Maar het draaien van selecties en Excel draaitabellen heeft niet uw interesse. Zeker niet iedere dag. U heeft bij voorkeur iedere ochtend de beschikking over alle benodigde informatie van uw portefeuille en klanten.

Welke klanten hebben veel schades? Hoe staat het met het aantal particuliere en zakelijke klanten? Hoe is de polisdichtheid? En welke facturen staan nog open? Maar ook: welke klanten vormen mijn top 50? Of welk klantsegment heeft de meeste opzeggingen? Hoe vaak is er de afgelopen maand gebeld met kantoor?

Wij hebben het allemaal beschikbaar voor u. Iedere ochtend bijgewerkt op een scherm bij u op kantoor, in een app op uw telefoon of in een e-mail in uw inbox. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om nieuwsberichten, video‚Äôs, buienradar, het weer of file informatie weer te geven. Op basis van uw wensen stellen we uw data beschikbaar. Zo bent u altijd up to date en neemt u de beslissingen op basis van de juiste en meest actuele informatie.