Module Strategie

U heeft veel plannen voor uw bedrijf! Ook geeft u al jaren leiding aan de organisatie. Maar in die jaren zijn er mensen bijgekomen en vertrokken.

En de marktomstandigheden zijn misschien veranderd. U heeft duidelijk voor ogen waar u naar toe wilt met het bedrijf. Maar hebben uw mensen dat ook? En hoe houdt u ze periodiek op de hoogte van de koers? Tijdens de module strategie gaat u twee dagen “de hei op”.

De eerste dag met het management van het bedrijf. Op deze dag maakt u aan de hand van onze sjablonen een strategisch plan voor de komende vijf jaar. Na deze dag werkt u de gemaakte plannen uit met behulp van onze strategisch coach. De tweede dag presenteren we het plan aan een paar van uw medewerkers, om de laatste puntjes op de i te zetten en draagvlak te creëren. Het eindresultaat van deze sessies is dat u een kant en klaar strategisch plan heeft en dat evalueren we één keer per jaar met het management.

Uw medewerkers ontvangen het plan mooi in een werkmap samengevat met de logo’s van uw kantoor. Zo staan alle neuzen weer dezelfde kant op en kunt u pro-actief aan de slag.