Module Overvoer

Uiteindelijk heeft u de beslissing  genomen om een samenwerking met HBH Service-provider aan te gaan. Maar u heeft nog grote aantallen polissen bij provinciale maatschappijen en serviceproviders lopen. Daarnaast zijn uw medewerkers van de back- en frontoffice al druk met uw klanten. Een overvoer project hoeft u intern nu niet mee aan te komen… Ook daar hebben wij een oplossing voor!

Ons conversie- en integratieteam is verantwoordelijk voor de overvoer en conversie van (een deel van) uw portefeuille naar HBH Serviceprovider. Op de voor u meest passende manier!

Ons interne team voor conversies en overvoertrajecten neemt contact met u op. Zij gaan de agentschappen die u wenst over te voeren voor u converteren. Geen haast, het gaat om de kwaliteit en rust bij uw klant.

Uiteindelijk komen we samen altijd tot een werkbare oplossing die een zo min mogelijke belasting van uw organisatie tot gevolg heeft. Ook trainen we uw medewerkers in deze trajecten, zodat iedereen goed op de hoogte is van de te nemen stappen.

Het eindresultaat is een mooie, geordende portefeuille waar beide partijen efficiënt mee kunnen werken. Als ons team goed werk verricht, zie je in de praktijk dat het afnemen van de extra modules die HBH biedt eenvoudig is, omdat alle data goed en strak in de systemen staat.