Module Participatie

De afgelopen jaren zijn diverse gerenommeerde verzekeringskantoren aangesloten bij HBH Serviceprovider. In eerste instantie sluiten onze agenten bij ons aan zoals ze dat ook bij andere serviceproviders doen. Maar daarnaast ontvingen wij van enkele agenten het verzoek of we richting een pensioendatum alvast een deel van het bedrijf wilden overnemen. En dan in elke jaren rustig uit te breiden. Om aan dit soort verzoeken tegemoet te komen hebben we HBH participaties opgericht, waarin we oplossing op maat kunnen aanbieden.

Indien gewenst kan HBH serviceprovider bij aanvang van de samenwerking 10-25% van de aandelen in uw onderneming van u overnemen tegen een marktconforme prijs. De resterende aandelen kunt u overdragen in een voor u prettig tempo, bijvoorbeeld na 5-7 jaar.

★ U profiteert dan direct en uiterst voordelig van alle beschikbare modules en geniet van intensieve ondersteuning.

★ Uw lokale uitstraling en ondernemerschap blijft behouden, maar u heeft de ondersteuning van een sterke regionale partner. Dit kan indien gewenst volledig anoniem .

★ Wij helpen u sturen op efficiency en centralisering van alle niet-klant gerichte activiteiten zoals: overvoer volmacht, HR, finance, opzet commerciële  acties, social media etc.